Kurse te gjuhes angleze online dating

Autori komik, Randall Munroe, krijoi nje mekanizem i cili nenvizon cdo fjale qe nuk perdoret ne listen e 1000 fjaleve me shume te perdorura ne Gjuhen Angleze.Nese ne rishkruajme dy paragrafet e pare te ketij artikulli me qellim qe te gjithe ata te jene midis 1000 fjaleve me shume te perdorura, ne arrijme ne rezultatin e meposhtem: “Shume njerez ju tregojne se si te shkruani mire dhe qarte e te shmangni fjalet qe njerezit i perdorin vetem ne ato raste kur ju duhen per punet e tyre. A eshte e nevojshme te keni nje liber qe tregon prejardhjen e fjaleve dhe me pas perdorimin standard te tyre ?Por te qartesosh tamam se si ta besh ate mund te behet edhe me e veshtire. Eshte mire qe keto gjera te konsiderohen, por une nuk mendoj se ndonje prej jush do te vinte ne diskutim paragrafin e mesiperm.

kurse te gjuhes angleze online dating-49kurse te gjuhes angleze online dating-14kurse te gjuhes angleze online dating-52kurse te gjuhes angleze online dating-36

Zgjidhni kursin tuaj të gjuhës dhe bëni regjistrimin online në: për të përfituar nga oferta jonë e fundit -10% zbritje për kurset e gjuhëve Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Frëngjisht si dhe për kurset e gjuhëve për nevoja specifike. Britanika eshte e vetmja shkolle gjuhe ne Shqiperi qe ofron mesimdhenien nepermjet metodes CLIL.

Psh, le te krahasojme tre menu restoranti: Hamburgeri me djathe; Eshte panine me nje fete djathe, sallate, domate etj.

Pra ne cfaredo lloj restoranti te shkoni ju e dini se cfare prisni te keni brenda ketij sanduici.

Fjala “fill in” ka prejardhjen nga Anglo-Saksonet ndersa fjala “complete” vjen nga Latinishtja dhe Frengjishtja e Mesjetes dhe sigurisht eshte me e komplikuar.

Kjo eshte nje keshille qe vlen nese ju shkruani per nje audience te njerezve qe e kane Anglishten si gjuhe te pare. Dukshem, ka me shume foles jo Angleze sesa foles Angleze vendas, keshtu qe me shume gjasa ju shkruani per nje audience te folesve jo Angleze dhe jo shume per ata qe e kane Anglishten gjuhen meme.

Leave a Reply